Lördags Inspiration

Helgen är välbehövlig då vi är mitt uppe i sista projektet innan praktiken. I veckan har vi gått från Idé -strategi stadiet till att börja göra ut gränssnitt och grafisk profil. Det har gått undan! Började skissa på app designen i torsdags och idag har är nästan klar. Det är väldigt skönt att jobba med något där man ser att det blir något verkligt av det man gör! Jag ser liksom en app växa fram! Fast det är oerhört svårt att försöka förstå hur man som användare av en app tänker/agerar. Att gå till skolan på lördag kanske inte låter så kul men för mig är det så skönt att bara beta av det man ska göra! Det finns liksom inget annat att göra i Sunne ändå… Ikväll ska jag grovastäda lägenheten och börja packa ner lite. Bara en vecka kvar nu innan praktiken börjar! Ska bli väldigt spännande att vara på reklambyrå! Ha en go helg hörni! /E