Reload!

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Gissa om jag var dödstrött idag, såhär dagen efter presentation? Avslutade gårkvällen med en flaska rött och vaknade som en klubbad säl i morse. Efter lunch slog det mig verkligen och jag fick bita ihop för att inte börja gråta av ren utmattning. Tog ut det på mina klasskompisar istället så nu är jag skyldig dem alla en ursäkt. Kröp ner i sängen med en kopp te när jag kom hem och blev alldeles till mig när jag insåg att det var bodybalance idag! Bokade in mig på passet genast och nu efteråt kändes det helt rätt att försöka andas ut gammal energi och fylla på med ny. Appråpå det så köpte jag upp halva Icas frukt efter passet... Har gjort mina älskade nötbollar ikväll med! En välbehövlig reload helt enkelt. Får se om det håller i sig till imorgon (vi fick ett nytt projekt igår eftermiddag och man ju lagom pepp). /E