Andra och tredje långgatan

En lördag för två veckor sedan stod Göteborg på schemat och jag och Alexander började i en second hand butik på andra långgatan. Han hittade denna fransjacka och slog till!

Efter ett tag blev vi ölsugna och stannade till på ett grymt bra ställe som hade glutenfri öl. Medans ölen avnjöts bestämde vi att det var vi, på riktigt. Sedan gick vi till stans bästa skivbutik för att bläddra igenom LP skivor. Alexanders min när han hittar något bra är oslagbar!

Efter det fick jag med honom till julmarknad ala London som befann sig i Auktionsverkets gamla lokaler på tredje långgatan. Lokalerna är nyrenoverade och helt fantastiska!

Här blev vi kvar längst och jag ville köpa med mig precis allting....

Men jag nöjde mig med muggen på bilden, som passar perfekt för kaffe hemma hos Alexander. Efter detta gick vi tillbaka till andra långgatan och drack kaffe hemma hos Alexanders farbror. Väl hemma avslutade vi värdigt med vin och ostkväll, inte illa va?