2014 - Del 1

Januari - Startade året med ett stort skolarbete, en kampanj för att minska sexköpen i Sverige. Vi la stort fokus på kampanjfilm och här är Susanna och Sebbe i full gång att filma! Jag hann även med en helg uppe i Sälen med bror, där jag också filmade en del. Kallt som satan var det!

Februari - Jag fick gaddat mig hos grannen uppe i Sunne, åkte fint gammalt tåg Karlstad -Göteborg och hade 24 timmars videoprojekt med en föreläsare. Jag, Mimmi, Lovisa och Julia gjorde en film om typsnittet Futura. 

 Processed with VSCOcam with m3 preset
 Processed with VSCOcam with m3 preset

Mars - Emma kom på besök till mig i värmland och vi firade med att laga god mat, festa på Sunnes pizzeria klubb (hej 90-talet) och unnade oss en dag på Selma spa dagen efter... Välbehövligt då mars inte var så rolig i övrigt! I slutet av Mars flyttade jag till Stockholm för praktik med.

 Processed with VSCOcam with t1 preset

April - Ny i Stockholm och ny på designstudion så April var en månad som tog mycket energi från mig. Speciellt eftersom min hyresvärd var galen och fick mig att må väldigt dåligt...Ljuspunkterna blev att jag började hänga med bästa Linn och att jag åkte till västkusten med familjen över påsk!