2014 - del 2

Maj - Vi hade middag med byrån på "Ett Hem" i Stockholm och jag var med Linn på Berghs, fick sällskap av Elin en helg och vi hängde i solen. Jag var besatt av Squeezed up och drack smoothies och köpte nötbollar för de sista av mina csn pengar! Hett tips om ni är i Stockholm och Hornstull!

Juni -  Jag lämnade min galna hyresvärd och flyttade in på Birger Jarl där jag bodde i 20 dagar. Mamma kom på besök och vi åt gott på matmässan i kungsträdgården, shoppade och åt tapas. Sedan kom min kusin från Kanada till Sverige och bodde med mig på båten en vecka. Avslutade praktiken och fick sällskap av Hanna och vi tog med min kusin till Summerburst! Sedan firade vi midsommar i Motala innan jag flyttade hem till Alingsås igen.

 Processed with VSCOcam with t1 preset

Juli - Hela Juli spenderades med Surfing the Nations på Hawaii och det är ju helt sjukt när man tänker tillbaka på det! Här volontärade vi, hoppade från vattenfall och klippor, simmade med sköldpaddor, campade och växte som personer. Jag fick spendera mycket tid med mina tankar och bestämde mig för att ändra på hur jag är mot mig själv. Tackar gud för att jag kom dit och för att den månaden gav mig så mycket! 

Augusti - Tillbaka i Sverige med ett otroligt västkust sug! Jag fick med brorsan ut till ön där vi traskade ut och hoppade från klipporna, spelade monopol med släktingarna och sov en natt i sommarstugan. Sedan flyttade jag upp till min lägenhet i Sunne. Njöt av rutiner och egentid, vilket resulterade i ett enormt smoothie/hälso käk beroende. Sunne var vackert och efter nollningen (som jag höll i) passade jag på att vara ute mycket i solen och promenera i de värmländska skogarna! 

 Processed with VSCOcam with f2 preset