2014 - Del 3

September -  Detta var en fin månad som innehöll allt från tatueringar till Stockholmsvisit. Sunne blev ännu vackrare och månadens finaste dag spenderade jag med mina klasskompisar på en brygga ute i fryken med fika och stekande sol. Under Stockholms visiten bodde jag och hängde med Linn och vi gick på fest, åt pizza och lagade mat. Hon är grym!

 Processed with VSCOcam with t1 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Oktober -  Vi blev klara med Tingvalla Bryggeri projektet i skolan och blev helt utmattade samtidigt som vi fick ett nytt kort projekt på två veckor (jobbade mycket med webb/app design). Min grupp kämpade in i det sista och sedan flyttade jag hem igen för praktik i Göteborg. Jag fyllde 21 och brorsan 18 så det firade vi!

November - November fokuserade jag på praktiken och började göra extra projekt ihop men tjej som är Copywriter. Jag hälsade på vän i Falköping och vi hade en helkväll med tapas och klubbande i Skövde..Jag malde eget kaffe och följde med mamma och pappa ut till husbygget på Hälsö. November började lite deppigt men slutade peppigt för jag blev ju kär...

December - Jag blev kär i den LP letande killen här nedanför och livet blev ljusare! Jag pendlade mellan mamma och pappas lägenhet och Alex hus lite utanför Alingsås. På byrån jobbade vi på lite mer och jag började träna i Göteborg innan jobbet om mornarna. Syskonen kom hem (Edvin från skolan i Malung och Elvira från seglingen med skolan i Medelhavet)  och vännerna likaså, så det blev mycket efterlängtat häng! Vi besökte flera julmarknader och firade jul & nyår ihop jag och Alex. Himla bra månad!