Början av något nytt!

biblan2.jpg

Hej 2015! Sitter just nu på biblioteket och förbereder blogg inlägg. Nästa vecka ska jag nämligen blogga om reklam för den lokala tidningen här i Alingsås. Jag ska skriva om vad jag gör, varför jag gör det och hur jäkla kul det är. Alltså reklam! Reklam, Design och kommunikation ska lyftas fram i sju stycken blogginlägg som ska få andra att förstå hur kul jag har det. Ungefär! Vad händer annars i mitt liv nu då? Jo jag är ledig ända fram till 12:e! Det innebär mycket träning, bra mat (hej Januari liksom), egna projekt och mycket bokläsning, häng med vänner och pojkvän. Måste erkänna att kliar i fingrarna och jag längtar tillbaka till skolan nu... Och min lägenhet! Bara en månad kvar här innan jag flyttar upp igen. Håll nu utkik efter mina blogg inlägg i Alingsås Tidningen.