2015 - Ett bättre år!

  Dessa bilder representerar mitt nya år, alltså 2015!

Dessa bilder representerar mitt nya år, alltså 2015!

Bättre sent än aldrig att prata om det nya året, eller vad säger ni? Nu har Januari snart gått och det nya året har börjat ta form eller snarare har det börjat sjunka in. Jag har inför varje nytt år skrivit nyårslöften. Det har varit allt från små saker till stora men de senaste tre åren har det varit tunga ämnen på mina listor. Jag har inte varit nöjd med mig själv. Varje dag dessa tre årr har jag jobbat för att bli en bättre person, jag har jobbat för att nå mina mål och för att må bättre. Det har varit en tung resa men nu börjar det äntligen ge resultat. Läste mitt horoskop idag och summeringen av 2014 var att "tre tunga år är förbi och du går nu in i ljusare tider" - inte helt slumpmässigt va?

Inför 2015 har jag tänkt så att det knakar på vad jag ska rada upp i min anteckningsbok. Efter noga eftertanke har jag kommit fram till detta:

# Var snäll mot själv - Sluta kritisera vem du är och hur du ser ut
# Läs mer - Böcker, tidningar, artiklar, bloggar - allt!
# Andas mer - Med magen helst ,sa doktorn
# Ät bra saker - Saker som gör magen och hjärtat glad 
# Fortsätt träna Body Balance - Glöm inte bort att all träning är bra träning!
# Skriv - Här, i dagboken och i de små gula anteckningarna i mobilen
# Njut av sommaren - Västkust, vänner och vin!

Vad gör du för att motivera dig till att leva bättre? Vill höra allas tankar och tips!