Brorsan på andra sidan jorden

Som säkert många vet befinner sig nu min bror i Whistler, Kanada. Han gör sin praktik i en liten snowboard/cykel butik med verkstad och bor hos vår släkting. I vår familj är mål och motivation två heliga ord och det är inte mycket som kan stoppa oss om vi verkligen vill någonstans. I somras slängde sig någon ur sig "Edvin du borde göra din praktik i Whistler och bo hos Karin" och så blev det ett halvår senare. Jag älskar att vara uppvuxen med den inställningen till livet. Jag gjorde samma sak när jag drog till Hawaii i somras och jisses vilken resa det var! Det är verkligen inte så att vi glider på någon form av räkmacka utan vill vi någonstans så kämpar vi och sliter för att komma dit. Edvins motivation är grym, han är en riktig inspiratör! Edvin bloggar på skate/snow tidningen transition. Läs om hans resa här.