Acai + Whey smoothie!

Det nya året innebär ju hälso hets och det finns tusen olika blogginlägg, artiklar och böcker man kan läsa om det där med att hålla nyårslöften. Jag själv bestämde mig 2013 att jag skulle bli mer hälsosam och gå ner i vikt. Sedan dess har jag gått ner 20 kilo, tränat i snitt 5 gånger i veckan och blivit glutenintolerant. Jag mår nog bättre än någonsin egentligen. Ändå är jag inte helt nöjd! Jag behöver äta mer regelbundet och oftare då min matsmältning är helt kass. Magen blir liksom uppsvälld direkt efter en måltid och det har gjort att jag nu går i rawfood tankar. Tips någon?

Mixade denna smoothien med Acai pulver, 2 bananer, vatten och whey protein med blåbärssmak. Hade jag haft vett nog hade jag nog fryst bananerna i förväg och haft avocado i skiten. Men det blir mer ordning och reda när jag är tillbaka i min egen lägenhet i Sunne. Acai är super bra dock. Läs på och inhandla! /%