Sju dagar av ett helt liv

Denna vecka har lagt inte lagt något fokus här alls så därför får detta bli ett summerings inlägg av vad denna veckan har erbjudit. Veckan började ju med sol, bönegrupp, löpning och en himla massa träning. I torsdags hade vi matkreation i skolan och lagade mat i flera timmar tills vi fick ihop en riktigt bra måltid som vi åt ihop. Vi gjorde laxbiffar, ljummen potatissallad med örtdressing, kål-sallad, rabarber & äppelpaj och hemmagjord glass på havre-grädde. HUR GOTT!? Så lyxigt att få lära sig mer och prova nytt kost-mässigt under utbildningen! På vägen hem stannade jag till vid Ek-udden och bara andades ute på bryggan en stund. Har tänkt stanna till varenda eftermiddag när jag cyklar hem från skolan men jag har inte haft tid. Hösten är så fin nu att om man inte tar vara på den så försvinner den in i vinter innan vi ens hunnit blinka.

I veckan har jag även gått på yoga med en saknad vän, ätit middag ute med klasskompisarna, fortsatt planeringen av min väns bröllop, skaffat mig ytterligare ett gymkort och gjort vego-tacos med en kompis. Jag har också hunnit läsa några kapitel i en av romanerna jag köpte i London, sprungit mitt första lopp (Running Lights 10 km), haft konfa med tonåringarna och så idag har jag varit på gudstjänst och församlingsmöte.  Fy tusan vad man hinner mycket på en vecka? Jag är verkligen tacksam för det. Livet är så himla gott nu! Hoppas att ni känner det och att ni haft en bra vecka.

Nu ska jag snart iväg på veckans 11:e och sista träningspass- yoga. Blir perfekt att avsluta veckan med det, en stund i bastun och sedan tredje avsnittet av Bron - ni följer väl? /E