Lights & en bästis

I torsdags var min fjärde sjukdag och rader av "att göra" saker listades upp till ett helt A4. Men så kom kvällen och jag pälsade på mig rejält och mötte upp min saknade bästis för att gå Lights in Alingsås rundan! Jag älskar höstluften och att få röra lite på sig, få skratta ihop med Hanna och sedan njuta av kvällsmat på café ihop, det är så uppskattat! Det gav mig så mycket mer glädje och jag kunde släppa allt annat jag hade i huvudet lite. När man är sjuk och avstår från träningen kan man lätt bli galen så att bara gå en promenad är toppen! Hanna och jag har varit bästisar i 12 år snart, hur sjukt är det? Hon är grym på alla sätt och vis och känner nog mig bäst efter familjen. Nu bor hon i Göteborg och jag i Alingsås så när vi väl ses så carpar vi diem! Så ska det vara helt enkelt. Detta var en riktigt bra torsdagskväll! /E