Tisdag 6 Oktober

Hej fina ni! Idag är jag så trött i kroppen att jag inte vet vad... Igår hade vi först idrott (olika motionslekar) och sedan på kvällen körde jag ett tungt styrkepass på gymet med marklyft, militärpress och frontböj. Tog i rejält så idag värker det något galet! Idag hade vi träningslära och kost & näringslära i skolan, allt är väldigt intressant! Fick ändra lite i mitt träningsschema för denna vecka idag efter lektionen faktiskt, vi gick igenom ny kunskap som kommer att ge bättre resultat för min träning. Idag återhämtar jag mig med att kolla på första Maze-runner filmen, träffa mina vänner i bönegruppen och sedan yoga en timme.

Jag älskar verkligen livet just nu! Att få planera min egen tid, cykla hem från skolan i höstsolen, att känna att träningen ger resultat, att jag faktiskt har tid med roliga saker i min kalender, att jag sökt ett nytt drömjobb och faktumet att det numer är okej att ligga i sängen och kolla serier eller läsa böcker om kvällarna. Åh Livet. /E