Vad händer nu då?

                                        Hjälmaredscupen i volleyboll & matkreation lektion i kungsflygeln. Skoldagar man aldrig tröttnar på!

                                      Hjälmaredscupen i volleyboll & matkreation lektion i kungsflygeln. Skoldagar man aldrig tröttnar på!

Nu är de tre stora projekten jag har haft igång i November slut. Möhippan, Bröllopet och Hjälmaredscupen i volleyboll (som en grupp från min klass arrangerat). Detta har tagit upp otroligt mycket tid och energi- vilket både har varit roligt och jobbigt. Nu är dessa äntligen över och jag kan gå tillbaka till mina rutiner (alltså lära min nya saker i skolan, gymma och läsa bloggar). Eller kanske inte riktigt egentligen då jag eventuellt ska flytta in i min nya lägenhet redan nästa helg och denna helgen börja jobba extra på ett café här i stan. Så har det hänt en grej i min familj också som skakar om mig och tar upp en del tankekraft just nu.....

Därför ska jag nu försöka hitta lugnet genom att  ha någon lugn hemma-kväll varje vecka, börja gå på yogan igen, se till att hinna träffa vännerna, se till att jag får vara kreativ någon gång i veckan och göra små saker som gör mig glad- typ läsa mer böcker och äta mer clementiner.

November alltså. Förr var du ingenting men nu är du allt på en och samma gång. Får hålla i ordentligt för att inte ramla av. Påminner mig också om de som inte har det lika bra som jag, som just nu flyr från ett helvete av terror. Då är mina problem inte problem längre, utan bara små flugor på väggen /E