Gårdagens gospel!

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

I den kyrka jag är med i firar vi gudstjänst varje söndag förmiddag som vanligt. Men ibland så gör vi helt enkelt på ett annat sätt. Vi bjuder in alla ungdomar i närheten, släcker ner belysningen, fixar ett bra band och bjuder in en predikant. Och så firar vi gudstjänst på vårt eget sätt - utan psalmer och utan orgel. Med partykänsla och lovsång! Igår var ca 300 personer på plats i kyrksalen och vi fick lyssna till gospel (Glimåkra folkhögskolas gospelkör), lovsång, predikan, intervju och bara släppa loss! Dessutom käkade vi vego tacos istället för kyrkkaffe och jag fick umgås lite med både vänner och mina konfirmander. Vilken fredagkväll! /E