Äntligen lördag!

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Det bästa en kan göra en lördag är ju att sova så länge bara kan, sedan svepa in sig i morgonrocken och göra en riktigt god frukost. Slå sig ner framför en repris i soffan kanske.  Just idag fick det bli smoothie med hallon, banan och kokkosmjölk, rawfoodboll, riskaka, kaffe och clementin. Idol reprisen går i bakgrunden och jag har precis redigerat klart ett gäng bilder. Nästa helg kanske jag vaknar upp i min egna lägenhet - ännu bättre! Hur firar ni helg? 

Nu ska jag hoppa i mina träningskläder och jobba mig bort mot gymet och ett rygg/biceps pass! Ikväll kanska jag ska träffa några vänner men temat för helgen blir verkligen lugn och ro /E