Klätterfabriken

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Ibland är det lyxigt att gå Idrottsledare & friluftsguide utbildningen som jag går alltså! Som idag när vi körde ner till Göteborg och spenderade en timme i Klätterfabriken. Vi fick på oss skor, sele och sedan fick vi turas om att klättra med instruktörer som säkrade oss nere på marken. Det finns olika färger på stenarna man klättrar på, och de har olika svårighetsgrad. Alla i min klass vågade utmana sig själva och det var skitkul att hitta på något annorlunda nu när vi kört så mycket bollsport. Jag älskade klättringen och har liksom svårt att se på bilderna att det verkligen är jag som klättrar. För några år sedan var så jag tung och otränad att jag absolut inte skulle orkat klättra upp så högt... Vi fick även prova bouldring (klättring utan säkring) med mjuk-matta under och det var superkul! Har ni klättrat förr?/E