Mitt år av musik!

Ni har väl inte missat Spotifys genialiska tjänst där man kan se hur mycket och vad för musik man har lyssnat på det senaste året? Sidan är dessutom skitsnygg att scrolla igenom, så gör det direkt! Jag lyssnade mest på Beyonce (vem älskar inte Girlpower?) och The black keys (bästa typen av rock jag svär!)


Under de olika årstiderna varierade jag mig något, men jag startade året med mycket Queen B eftersom jag gjorde slut med min pojkvän och behövde pepp! En tuffare period i skolan resulterade också i mycket Jay Z <3

Under sommaren lyssnade jag mer på lovsång (var på både Hönökonferensen och Frizon) och det var ju superfint! 

Nu under hösten har det tydligen blivit en del Queen B till men även nygamla favoriten The Royal Concept som jag såg Live i somras! Typiskt bra helt enkelt!


Samanlagt har jag inte lyssnat på överdrivet mycket musik, men det beror nog på att jag inte hade byråjobb i somras eller nu i höst. Nu lyssnar jag på väg till skolan och hemma men när jag tränar t.ex så följer Ipoden med istället. Generellt sitter jag alltså mindre vid en dator just nu och det känns bra! Fast jag borde fylla nya spelningslistor och dra på mig mina stora Urban Ears och bara njuta... Vad lyssnade ni mest på 2015? /E