Familjen på kusten

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Syrran blev 17 år i söndags så familjen samlades i huset ute på Hälsö för att fira. Jag stod ute på färjan och bara njöt av salt och sol på vägen ut och blev sedan hämtad på Hönö av far. Vädret var fantastiskt och pappa stod och kikade ut med sin nya kikare från vardagsrummet innan maten. Utsikten var slående som vanligt! När alla samlats åt vi mat ihop och det var superskönt att umgås hela familjen igen (plus kusiner, farbror och syrrans pojkvän) ! Senare på kvällen åkte jag hem tillsammans med bror och vi hade en go biltur med mycket gött snack. Tacksam för dessa människor i min familj!