Glögg, rim & långdanser

Nu har vi firat julavslutning på folkhögskolan och jag är nu ledig från skolan i 3 veckor! Jippe! Ska jobba på Cafét, träffa alla vänner som kommer hem, fira jul ute i huset på kusten och njuta av träning, god mat och böcker! Låter gammal nu kanske men det ser jag fram emot! Första av två terminer på utbildningen är nu klar och det har varit intensivt på ett annorlunda sätt, härligt också såklart men, intensivt.

Skolan ställde till med julbord, fest och långdans igår ikväll och nu idag har vi ätit julfrukost, kramat om varann i klassen (kommer sakna vissa goingar extra mycket) och gett varandra en kärleksfull julklapp. Ett bra avslut, dock något för traditionellt för min smak.  Hade inte emd mig kameran så ni får nöjer er med Iphone- bilderna. Nu väntar fredagsfys och sedan tacos!  /E