Mitt 2015 - Januari, Februari & Mars

Januari 2015
Jag var mörkhårig, startade året med stenhård träning, hade praktik på en reklambyrå i Göteborg, skaffade en till tatuering, åt mexi mat till lunch och avslutade sedan praktiken genom att bjuda på tårta med deras logotyp på - en glödlampa! Sedan flyttade jag tillbaka till Sunne för att göra klart skolan. 

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 21.56.43.png

Februari 2015
Februari var snöigt som tusan i Värmland! Snö upp till fönstret på min lägenhet...Men så en dag var det sol och jag hade fest och sen så firade vi alla hjärtans dag i skolan genom att pynta, äta geléhjärtan osv. Sunne var vackert och en kväll denna månad var vi hemma hos komikern Christoffer Appelqvist som bor i Sunne och brukar bjuda in komiker dit!
 

15.jpg

Mars 2015
Det blev lite ljusare ute, jag var hemma i Alingsås en helg och ute på kusten en dag. Jag läste projektledning i skolan och började må lite bättre i mig själv. I skolan hängde vi mest i matsalen istället för att komma igång med examensarbetet...Vår examensgrupp kom ändå igång efter ett tag och både jag Elin flyttade för att vi fick jobb. Så jag flyttade hem nästan alla mina saker från Sunne till Alingsås och gjorde examensarbetet på distans. Jag köpte Umami burgare på magasinsgatan på lunchen och färgade en snygg ombre i håret!