Hej från min nya lägga

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

För prick två veckor sedan fick jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet. Jag och fick hjälp av min far och en vän att flytta och det hela var klart på 3,5 timme. Hade inflyttningsfest samma dag faktiskt.... Är man ivrig och vill få saker gjorda så är man! Igår var jag på Ikea och fick köpt skrivbordsstol och barstolar, hade inte en enda stol innan. I går kväll var jag dödstrött men skruvade ihop allt jag köpt, målade första lagret med lackfärg på bordet & stolarna, hängde upp nytt duschdraperi och diskade det nya porslinet. Nu saknas ingenting i lägenheten och jag kan andas ut, fortsätta med kreativiteten här och göra andra mysiga saker - som att ligga stilla i sängen och kika på hur fort molnen rör sig utanför. Mer bilder från lägenheten snart! /E