Stannar här någon minut bara

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Igår var verkligen en dag när man kände lugnet efter stormen. Solen sken och jag hade tid att stanna och njuta av det ett tag på väg hem från skolan. Om det är fint väder brukar jag ta vägen längs med sjön och det gör så mycket att få en stund för mig själv sådär i naturen. Annars är den här årstiden inget för mig alltså. Än så länge är det i alla fall inte minusgrader och halt ute så jag är nöjd att jag fortfarande kan cykla till skolan. Fint ljus var det igår också, även fast jag gillar det mer färgstarka och glada ljuset som finns på våren/hösten. Vad gör ni för att njuta av denna årstiden? /E