Julavslutning i världsklass

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Ikväll fick vi komma hem till Evelina och Emil (till deras fantastiska lägenhet) på julfest. Vi som alla är ledare på något sätt i min församling alltså. Vi fick äta god julmat, spela spel, umgås och sedan ha en liten gemensam andakt för att avsluta terminen och tacka varandra för det arbete vi gjort och gör. Dessa människor är underbara och betyder så mycket för mig, för ungdomarna och för gud såklart! Jag är så tacksam för att jag får vara en i gänget, Amen /E