Ljusare tider & fredagspepp

Sakta men säkert smälter snön utanför fönstret och hoppet om ljusare dagar växer sig större. Jag har sovit så otroligt dåligt de senaste dygnen och vaknar hela tiden av mardrömmar och sömnparalyser/hallucinationer. Det gör att jag liksom går runt som i ett vakuum om dagarna. Så idag valde jag att stanna hemma och jobba härifrån. Jag åt frukost i soffan och när kaffet var uppdrucket var det dags att börja jobba. Jag stannade i myskläderna, startade lite go musik och började bocka av saker på jag haft på "att göra" listan länge. Jobbar ju lite med Svante Bonde vid sidan av skolan så det är alltid skönt när det finns tid för det. Kommer bli en fin vår fylld med jobb och utmaningar känner jag! Ett annat vårtecken är att jag beställt en ny bikini och att sommarhuset på västkusten snart är färdig byggt! Som jag längtar!

 För att fira att det är fredag idag ska jag i kväll köra ett tungt pass på gymet, äta pulled beef och avsluta med film i soffan - precis som man ska! /E