Roadtrip när det är som bäst

2.jpg

Efter två intensiva dygn hemma i staden jag växte upp i var det dags att åka tillbaka till Värmland. Solen sken och det doftade vår när jag stod och väntade på bilen som skulle hämta mig. Tillslut stannade en röd ford utanför dörren och bakom den rosa rattmuffen satt bästa Hanna! Vi var på gott humör och hade förberett oss på bästa sätt för roadtrip, alltså köpt en alldeles för stor godis påse från hemmakväll. Vi hämtade upp Eddie och så fick jag sitta bakom ratten upp till Grums där vi stannade för mat. Tiden gick fort men det var nog delvis för att det är så roligt att åka bil med bästa vännen, samt att vi lekte 20 frågor och lyssnade på go musik. Helt plötsligt var vi redan framme i Sunne och jag blev avlämnad innan Hanna & Eddie fortsatte upp till sälen där de har två månader kvar av säsongen. Bra helg som innehöll vinkväll med saknad vän, fika, film och middag med familjen, träning & morgon promenad. Behövde lite miljöombyte efter mycket ensamtid här i Sunne. Nu är jag taggad på att göra resten av tiden här! /E