Tisdag fylld med energi

I går köttade jag rejält på gymmet! Ökade vikterna i alla övningar och att kunna göra det är en så himla go känsla. Körde pass B alltså Knäböj, militärpress och styrkevändningar. Idag hade jag ställt klockan en timme senare och när klockan ringde var det bara att hoppa i träningskläderna, dricka pwo och bege mig ut i kylan. Efter 50 iskalla minuter av powerwalk kom jag in i värmen igen. Efter en varm dusch åt jag frukost till avsnitt 2 av jordskott på Svt play. Så himla spännande! Börjat käka gröt igen på morgonen men måste nog hitta andra saker att toppa med än kanel för det är verkligen inte så himla gott..

Idag jobbar jag hemifrån och det är så himla lyxigt! Ska jobba med examensarbetet och sammanställa mina skisser till ett annat projekt. Kommer sakna att kunna lägga upp tiden som jag vill sedan när man inte är student längre.Eftersom jag känner mig själv så pass bra så blir det effektivast när jag bestämmer själv över min tid. I kväll blir det yoga på gymmet, längtar redan! Ha en bra tisdag/ E