Att vara designstudent

  Här är min moodboard för uppgiften vi gör i Varumärkesbyggande! Visar mer när jag är klar!

Här är min moodboard för uppgiften vi gör i Varumärkesbyggande! Visar mer när jag är klar!

Förstår om man inte riktigt hänger med i vad jag gör om dagarna. Läser ju Visuell Grafisk Kommunikation på Broby Grafiska och nu är jag inne på min sista termin. Vi läser varumärkesbyggande, sociala medier och snart även agil projektledning samtidigt som vi gör vårt examensarbete. Dagarna ser väldigt olika ut men ofta ägnar man mycket tid på att leta bilder, inspiration, skissa fram olika layouter eller logotyper men även att läsa artiklar, kolla på föreläsningar och analysera allt från målgrupper till trender till budskap. Jag sitter med Pinterest,  bloggar och Behance otroligt mycket varje dag! Det gör jag även om jag inte arbetar så allting bara flyter ihop i ens huvud, men det är så kul! I examensarbetet ska vi ta fram ett helt nytt varumärke, skapa en profil till det, göra en webbsida, en app och vår grupp ska även göra en film som introducerar varumärket. Det är en hel del som ska bockas av på listan alltså! /E

eng. I will try to explain what I do in school for you guys another time (in a special post) but here is my moodboard for one of the projects I am working with now. It is for a new resturant here in sweden. I will show the case once I am done with the mockups!