Ny fitness motivation!

Att fylla på kylen med protein och matlådor, att slänga på några extra vikter till på stången, att känna hur det bränner i magen på morgon promenaden och att längta efter gymmet när man går och lägger sig. Varje dag är jag ett steg närmare mitt mål och jag älskar hur lätt det är att bara bestämma mig och köra på. Envisa lilla Emilia.

eng. So I guess I am in/on a new fitness diet and I´ve just got so much energy and motivation for it! I stack my fridge with only high protein foods like quark, cottage-cheese & eggs and for lunch and dinner I stick to chicken or meat with veggies and slow carbs. Every time I go for a workout I can put on some extra weight on the bar and I can really se how my deadlifts and squats are getting better and how I am getting stronger! Lucky me I am a stubburn bastard.