Hemma hos Appelqvist

Doften av rakvatten och kaffe slår emot mig när jag kliver in i lokalen. Jag bockar av mig på en lista, köper en kopp kaffe och slår mig ner på en stol i raden av andra broby studenter. Efter ett tag är lokalen fylld och Christoffer kliver upp på scenen. Han välkomar oss till hans hem och värmer upp oss lite innan han släpper på kvällens första komiker. Fniss och gapskratt avlöser varandra i några timmar framöver. Fyra komiker kör sina race och det som tydligast gick hem hemma hos Appelqvist den kvällen var skämten om vargjakten. Jag säger som många andra stand upare -är det kul så är det kul. Om du skrattade var det kul. Punkt. I vilket fall är det helt sjukt grymt att Christoffer bor i Sunne och  kör stand up klubb i sitt vardagsrum varannan onsdag. Gör det lite roligare att Sunne om man säger så... /E

eng. The small town where I study and live in here in Sweden is not a fun place to live at but every other week a local (and famous) comedian invites comedians from all over the country to come do stand up comedy at his house. He invites locals like me to every show and I love to go there! This wednesday at his house I had a blast!