Banan pannkaka - Extra allt!

Lördag och jag har börjat dagen med morgon powerwalk (svin kallt) och sedan unnade jag mig denna brakfrukosten! Banan pannkakor gjorda på banan, ägg, havregryn och en skvätt mjölk. Toppade med apelsin, frysta hallon, färska jordgubbar och vanilj kvarg (0,3 %). YUM. Nu ska jag snart klunka pwo och köra ett tungt pass på gymmet, sedan städa undan på ute-platsen och dra fram grillen för i kväll blir det grill premiär! Några kompisar kommer över och jag ska se till att det blir grymt mysigt med ljusslingor, kuddar och musik. Ha en go helg! /E

eng. Every weekend should include banana pancakes? I do mine based on eggs, bananas, milk and gluten free oats. I eat them with quark and fruit/berries but when my diet is over I swear to you I will drench them in Nutella or something.