Om en längtan, och lite om våren....

Varje vår händer samma sak. Kläderna i garderoben känns trista och sunkiga, hyn är trött, huden blek, och själen rastlös. Jag vill liksom slita av mig mitt gamla skal och hoppa i något nytt, något som gör mig glad och som jag känner mig fin i. Det kan vara små saker man behöver göra en vår, som att rensa ur alla de där tråkiga eller som inte passar längre eller köpa nya färgglada sneakers men det kan även vara något mer komplext - som att ta ett svårt beslut, göra något modigt eller något man aldrig gjort förut. Jag har inte riktigt bestämt mig för något eller hittat det där illa extra som ska förgylla min vår men jag känner i hela kroppen att det behövs en förändring!

Jag vet att jag längtar efter och behöver återhämtning, tid för reflektion och värme. Jag behöver träffa nya människor, uppleva nya kulturer, äta spännande mat och fylla på med energi. På Hawaii i somras fanns det oändligt med reflektionstid och jag mådde så bra av att skriva av mig varje morgon, dricka kaffet så långsamt jag bara kunde och sitta stilla en stund. Annars är det nog lätt att man springer förbi de där sakerna i livet man älskar att göra, eller glömma bort att säga de där sakerna man tänkt säga eller glömma av att ge den kärlek till andra man borde ge. Det är faktiskt ganska lätt att tappa bort sig själv i dagens samhälle. /E

eng. Every spring I kind of want to leave the old version of me behind and kick-start a new better  (more colorful) version of me. I think that spring season is perfect for wardrobe reinventions & for buying new colorful sneaks but I also think it is the perfect time for something bigger. Like making a though decision, to be brave and to have courage to do something you have never done before. Maybe you will be lead on to a new path or maybe you will create a new path for yourself? Anyways - I am longing for a vacay.