Dagens kreativitet!

Denna styckningskarta gjorde jag ett tag sedan för Svante Bonde men idag fick jag äntligen tryckt dem! I veckan köpte jag papper och i morse gav jag mig iväg till skolan för att trycka dem. Det strulade inte en enda gång (för en gångs skull) men det tog sin tid att skära fram de 100 exemplaren. Den lilla är ungefär som ett vykort och ska delas ut ihop med köttlådorna på Svantes gårdsbesök nästa helg! Tycker dem blev ganska fina, vad tycker ni? Blir så sugen på att göra fler prints när det är så enkelt på skolan... /E

eng. Today I finally got to print my meat posters for the farmer I work with. The small prints is a postcard size and will be a free giveaway to the meat boxes that customers will pick up at the farm next weekend. I am pretty satisfied with the print, what do you think? /E