Tystnad - tagning!

Såhär såg det ut under vår filminspelning i Karlstad igår. Bandet som ställde upp heter "The Hateful Jerrys" och vi spelade in en Clash låt. Var himla nervös innan med kamera, ljud och olika ljus men vi fick ihop det på ett bra sätt! Efter skolan idag ska jag börja klippa - ska bli så sjukt kul att sätta tänderna i materialet och försöka få dem att bli filmen vi ser framför oss. Kom hem sent igår så är riktigt trött idag, men det är lättare att bara bita ihop och jobba på eftersom jag vet att jag flyttar hem till Alingsås på lördag. /E

eng. This is the behind scenes from our shoot last night in Karlstad. We wanted the band to play a Clash song while we recorded them. Got to use our schools Nikon D800 and working with that camera is just amazing! So exited to preview the material later today. Now it is my job to make the video that we have in our heads and make it look right. So exited! /E