Livets liv

  Var tvungen att sätta en påminnare på toalett spegeln!

Var tvungen att sätta en påminnare på toalett spegeln!

 Andra kurslitteratur boken jag köpt på två år. En riktigt fin sådan med! Och tulpanerna är superfina!

Andra kurslitteratur boken jag köpt på två år. En riktigt fin sådan med! Och tulpanerna är superfina!

  Här har ni mitt måndags face!

Här har ni mitt måndags face!

"Livets liv" är ett uttryck jag börjat att använda. Jag använder det ungefär lika mycket som jag säger "fan va gôtt". Alltså hela tiden. Det är ett fantastiskt uttryck. Denna måndag sitter det extra fint då jag 1. Börjat läsa en ny spännande kurs (Agil projektledning) 2. Insett vilka resultat all träning och kostplanering gör för min kropp! 3. Fått glada nyheter från bästa vän! 4. Fått en massa jobbdagar på byrå i Göteborg 5. Är allmänt pepp på att mitt riktiga liv tar vid inom snar framtid och studenttiden snart är ett minne blott. 6. Satte person bästa i marklyft idag (är bara 10 kg ifrån mitt mål för våren 2015)

Ja ni hör ju vad pepp! För mig är det otroligt viktigt att uppskatta det liv man har och lever. Jag försöker vara tacksam varje dag, för det är så lätt att glömma bort hur många som älskar en, hur bra man har det, hur mycket man ska få vara med om i livet och framförallt - att vi kan styra det helt själva! Så glöm inte av att stanna upp och reflektera mina vänner! Ett tips är att skriva små lappar eller skriva dagbok. /En glad Emilia