Hejdå Värmland.

hemfärd.jpg

I går (lördags) packade jag allt jag hade i min studentlägenhet och sedan fyllde vi släpet med det och körde hela långa vägen genom Sverige hem.  Kändes som en befrielse när pappa kom med släpet och det var dags att lämna den sunkiga lägenheten. Alla omstarter man får livet ska man ta vara på! Jag går tillbaka ett tag i tiden för att tänka igen vad som varit bra och vad som varit dåligt och så försöker jag se till att nästa tidsepok i livet blir bättre. Mer om det i ett annat inlägg! Nu är jag hemma i Alingsås och på måndag börjar jag jobba på byrån i Göteborg, så spännande!/E

eng. Yesterday I moved all my stuff from the little town where I have studied in for two years -back to my hometown and my parents place. Work starts this monday and I am so ready for a new, fresh start! /E