Ord & inga visor

  Yogi teet visste vad jag behövde höra idag! 

Yogi teet visste vad jag behövde höra idag! 

Efter min svårslagna toppen dag igår fick jag så klart bakslag idag. Har allmänt svårt för tisdagar och vill helst bara löpa fram till onsdagen. Vaknade av ett sms som fick mig på dåligt humör, stressade till skolan och upptäckte att ingen i min projektgrupp var där, fick tillbaka en utvärdering som gjorde mig lite uppgiven och sedan när jag kom hem så fick jag en oväntad och helt onödig faktura från min hyresvärd. Tröttsam tisdag helt enkelt. Var nära på att ge upp och falla tillbaka i gamla mönster (köpa en stor påse godis, se en film och skita i allt) men så stannade jag upp och reflekterade en stund. Kom fram till att jag inte vill vara den där trötta och bittra personen så istället kavlade jag upp ärmarna och jobbade på några extra timmar till med examensarbetet innan jag  åkte på yoga. Där andades jag in ödmjukhet och pyste ut den dåliga energin från idag. Yogan är guld värt för mig! Har nu avslutat med go kvällsmat (Vaniljkvarg, keso, apelsin och kanel) och en kopp te. I morgon tar jag nya tag och jag har förberett matlådor, packat väskan, hängt fram kläder och köpt mig en Nocco dricka för att muntra upp mig extra i skolan i morgon - nu kan väl inget gå fel? /E

eng. So my day turned into a nightmare and yesterdays energy where lost and never to be found. But when I was done feeling angry, tired and upset I decided to turn my day around. I rolled up my sleeves and worked for a couple more hours and then I went to yoga class to exhale the bad energy and inhale new - I love yoga! Now I have prepped everything for my school-day tomorrow (foodprep and energy drink) so it can´t possibly be worse than today!  
ps. read my teabag note from tonight! - Amazing right?