Äntligen måndag!

Jag är ledig hela denna vecka och det har jag verkligen sett fram emot. Det blir skönt att få smälta allt det nya på nya jobbet och bara fokusera på träning och avkoppling! Idag har jag ätit drömgröt till frukost, druckit kaffet i sängen och jobbat lite med ett frilansjobb jag jobbar lite med. Nu ska jag klunka pwo, packa gymväskan och mellanmål för att sedan ta bilen till gymet (lyx). Det står löpning på schemat idag och eftersom jag har gott om tid idag så ska jag sola och duscha på gymet efter löprundan. Sedan måste man ju passa på att handla mer kvarg, mjölk och ägg när man har möjlighet till bil! Haha lever på kvarg just nu... Så pepp på denna vecka! Kommer lägga mer tid här också, fint va? /E

eng. This week I am free from work and it will be nice with some relaxing since I´ve started a new work last week and it´s been pretty hectic and I´ve felt a lot of pressure. This week I will focus on my workouts, my diet and to be relaxed together with friends and family. Luxury week coming up, and I feel like I really deserve it! /E