Weekend i Göteborg på ingång!

Såhär glad (och blek) är jag för att jag ska sätta mig på tåget hem idag efter lektionerna. Jag och Charlotta ska åka samma tåg och det kommer bli super mysigt! I morgon och på måndag ska jag jobba på en byrå i Göteborg, på lördag ska jag träna på mitt kära hemma gym och sedan åka hem till en kompis på sleepover. På söndag hoppas jag på att få krama om brorsan som kommer hem från whistler och sedan håller jag tummarna på att familjen åker till nya huset på Hälsö (norr om Göteborg) för besiktningen är i morgon!  Ska peppra bilder, jag lovar! En perfekt helg på ingång alltså /E

eng. So this how happy (and pale) I am about going home this weekend. I will start working at a agency based in Gothenburg on friday, workout at my favorite gym, have a sleepover at a friends house, hug my little brother that is coming home from Whistler and try to go to the family´s new summer house - it will be finished this weekend. Hopefully it will be sunny and I will get to go to the sea and hear some seagulls. Lucky me!