Ny på jobbet

Mycket händer på lite tid i mitt liv just nu. Jag har flyttat hem från Sunne och börjat jobba på en reklambyrå i Göteborg och det innebär också att jag numer bor med mina föräldrar igen, att jag tidigt på morgonen pendlar in till stan och att jag är helt slut när jag tillslut kommer hem på kvällen. Jag vill prestera maximalt men försöker samtidigt att ha kul på jobbet. Hittils går det bra, även om tankarna lätt snurrar iväg och jag längtar så enormt mycket efter att ha mitt eget ställe, att få skapa nya vanor och få planera in fler roligare saker i min kalender (speciellt häng med mina saknade vänner). Jag vet att man inte kan få allting på en gång. Försöker bita ihop och ha tydliga mål i sikte. Tills dess lyssnar jag på poddar, sticker ut på löprundor och pressar mig själv på gymet. Det är ett himla bra komplement till att sitta framför en dator i åtta timmar. /E