Fjärilar i magen

Vet inte riktigt om det är fjärilar som rör runt i magen på mig just nu men nervös är jag i alla fall. I morgon ska jag tillbaka till sjukhuset för att göra en till Gastroskopi. Det är utan tvekan det värsta och obehagligaste jag gjort i mitt liv och att jag nu måste göra det igen känns allt annat än kul. Ska nog unna mig något fint efteråt som belöning för att jag tog mig igenom undersökningen... Denna vecka har gått fort, i full fart framåt!  Jag har jobbat hårt på byrån, pressat mig själv extra mycket på gymet och hunnit med både en morgon promenad och en löprunda. Kroppen är nu tung, musklerna värker och tankarna går långsamt. Längesedan jag var såhär trött! I går hade jag en fantastik lördag då solen sken och jag drack is-latte och skrattade med en kompis i flera timmar. Kom hem från en annan vän i morse och vi lagade middag och myste framför en film hemma hos henne i går kväll. Sleepovers som vuxen är underskattat! Nu ska jag bara slappa och ladda upp inför en ny vecka resten av denna söndagen. Ladda upp med mat också då jag måste fasta i morgon inför undersökningen... Önska mig lycka till! /E