Nedräkningen har börjat

Överlever jag denna vecka är verkligen starkare än vad jag tror. Jag sitter med heltidsjobb och det är bara sju dagar kvar till examen och bara fem dagar kvar tills det är presentation av examensarbetet. Jag åker från Göteborg till Sunne (för sista gången) på fredagkväll och så ska vi min projektgrupp printa det sista och nöta presentationen hela helgen. Jag vet att vi får ihop det, men jag vet också hur jäkla trött jag kommer vara efteråt. Hade det bara varit jobb och skola hade jag ändå kunnat få ihop det men nu är det samtidigt så att mitt liv kommer att förändras där på examensdagen. Jag kommer inte längre ha underbara klasskompisar som stöttar mig, skrattar med och åt mig eller som tar lite för långa fika raster med mig. Det kommer bli tomt. Samtidigt ska det bli kul att hitta nya vanor, att faktiskt kunna ha en fritid igen utan att känna press från skolan och slippa leva på csn pengar... Tänker sätta ihop ett samlingsinlägg med bilder från mina två år på Broby grafiska här snart med - håll utkik!
Nu kör vi! /E