Efterlängtad morgon

  Fairtrade rosor, snabbkaffe, överblivna godisbitar, juice och havregrynsgröt med magisk topping!

Fairtrade rosor, snabbkaffe, överblivna godisbitar, juice och havregrynsgröt med magisk topping!

I går sprang jag som en dåre på stan och gjorde de sista ärendena innan mitt tåg till Sunne gick. Stressklumpen i magen var gigantisk, sömnbristen gjorde sig påmind och väskan var riktigt tung. När jag väl satte mig på tåget var jag nära på att börja gråta så trött jag var. Benen darrarde och jag bara satt och lyssnade på lovsång i mina hörlurar hela vägen. När jag kom hem till lägenheten i Sunne tog jag direkt cykeln ner till Ica och handlade (kvarg, kaffe och bananer kommer man långt med) har ju nästan ingenting kvar i denna lägenheten! Julia och Elin ska sova här också (de sista dagarna innan examen osv) , det ska bli mysigt med sleepover och hänga lite innan vi skiljs åt för alltid...

Längtat som fasen efter denna sovmorgon! Titta vilken frukost också, sockerbomb! åt den i sängen men nu ska jag starta lite bra musik och göra mig redo för många intensiva timmar i skolan med Elin. Önska oss lycka till! /E