Strömma Farmlodge

I lördags klev jag upp tidigt, marknad stod på schemat (mer om det senare) och många mil skulle avverkas innan vi kom fram till vår destination. Strömma Farmlodge ligger nämligen ute på landet utanför Varberg. När bilen rullade in på gården tappade jag nästan andan av den vackra miljön! I ett av husen finns ett bed & breakfast, i den gamla stenbyggnaden ovanpå strömmen finns ett café och utanför en trädgård att fika i (och hela tiden hör man hur strömmen forsar). I den nedre delen av gården finns ett till gammalt hus med olika små rum i och där huserar butiken strömma! Varje rum därinne har en egen karaktär och produkterna blev så otroligt mycket finare i den miljön än i de vanliga inredningsbutikerna! Var helt i extas över alla vackra ting och måste tillbaka i sommar! Då kanske man även ska unna sig en natt på lodgen, för vem blir inte frukost sugen när man ser denna matsal? /E