En söndagsuppdatering

Det är dags att summera den gångna veckan och börja planera en ny. Jag älskar att få bocka av de sista "att göra" sakerna på min lista, vända blad och börja skissa på en ny lista. Jag tar ett A4 och gör små mini listor - en för träning, en för bloggen, en för saker att göra och en för saker att tänka på. Det bästa med det är att man ser så tydligt (använder markeringspenna) att saker blir gjorda, både de tråkiga & roliga! De senaste veckorna har jag inte haft några direkt fasta rutiner så då blir mina listor extra viktiga för mig. Ska jag vara ärlig så saknar jag fasta rutiner! I vilket fall så är söndagar är perfekta för lata timmar i sängen med en kopp kaffe och datorn,  men snart ska jag göra mig en power smoothie och ladda för kvällens träning. Först 60 min Cykel (PWO tack att du finns....) och sedan ett Bodybalance pass med kompisarna.

Veckan som kommer blir lite annorlunda då jag jobbar måndag och tisdag för att sedan på onsdag sticka till Paris. Har aldrig varit där förut så önskar mig alla tips jag kan få! Har tagit fram passet men inte ens börjat att se över vad som ska med...

Ha en go vecka/E