Min tro

  Mitt lilla kors påminner mig varje dag och kärleken till honom. Bibeln finns att köpa på   hillsong.se

Mitt lilla kors påminner mig varje dag och kärleken till honom. Bibeln finns att köpa på hillsong.se

Här kommer ett högst personligt, men viktigt inlägg. I somras tog jag beslutet att döpa mig. Jag blev döpt av min ledare och vän i de salta vågorna på Hawaii och det var nog det finaste jag varit med om! Min familj har varit med i kyrkan hela livet så jag är uppvuxen i en kyrklig miljö (en församling är något av det finaste som finns, som en stor familj), men det var inte förens nu jag var redo att verkligen ta steget i min egen tro. Jag är glad att jag väntade då jag hade en ganska strulig och jobbig tid som tonåring. Hur är det det egentligen att vara kristen då? Jag har såklart svackor i min tro men när det är som bäst, så är det lite som att vara kär. Man får små lyckorus, möter människor med ett leende, känner hur ens fotsteg är lättare och framförallt är man fylld med hopp. Min tro gör att står jag stadigt på marken, den räddar mig gång på gång. Genom min tro har jag fått nya vänner för livet, gjort bättre livsval och fått en bättre relation till mig själv. 

I vardagen innebär det att jag går till kyrkan ibland, att jag lyssnar på lovsång och att jag ber. Det är inte konstigare än så! Vill ni lyssna på min lista med den bästa musiken? Lyssna här.
Vill ni veta mer skriver jag gärna mer om detta i ett annat inlägg! /E