Smoothie & kloka ord

Hej igen! Nu har jag hunnit hämta mig lite efter examen och min hemkomst. Intensiva dagar tär verkligen på mig och återhämtningen blir otroligt viktig- tystnad, sömn, bra mat och träning och så plötsligt är jag på banan igen! I dag har jag och babsan (farmor) varit och kollat på en lägenhet till mig, jag har varit ute på en löprunda i solen och har nu precis avnjutit den godaste smoothien jag någonsin gjort!

Lägenheten är ganska nedgången och skulle behövas fixas till men det pirrar redan i magen och kliar i mina inrednings fingrar! Nu håller vi alltså tummarna, det skulle betyda oerhört mycket för mig att få ha mitt eget ställe. Läste i Hanna och Amandas Golden year att en klok man en gång sa att de tre saker man behöver i livet för att vara lycklig är Kärlek, Boende och Jobb. Inte konstigt att jag inte varit super pepp och mått så bra det senaste, jag har varken haft det ena eller det andra... Men snart är både lägenhet och jobb fixat - hur bra? Lovar att uppdatera när jag vet mer! Tills dess kan jag tipsa om min super goda smoothie. Ha en go söndag! /E

1 mango
2 msk vaniljkvarg (0,2% fett)
1 dl apelsinjuice
1 msk citronsorbet