Den längsta lördagen

Lördagen började i Göteborg bland vackra klänningar med Emma & Camilla.
Vi tassade runt och kände oss riktigt fina och fnissade över vad som komma skall.

Sedan blev vi så superhungriga att vi mötte upp de andra för lunch på Franska bistron 

Jag käkade den godaste Cobb salladen någonsin, med ett glas rött till. Efter detta begav vi oss till 2:långgatan där det var dagsfest och megapeppig stämning (Nästa år ska jag vara där hela dagen och peppra bilder!) Efter Göteborg åkte jag hem för att gå på en kompis examensfest ihop med några andra kompisar (där jag också glömde av att ta fram kameran)

När de andra drog vidare så bestämde jag, Sofia och Simon oss för att hyra film,  åka hem till dem och äta en sen middag.
Det blev en ny Beck film och

Tacos! Simon gjorde en Guaccamole med 3 st vitlöksklyftor i och det var så klart hur gott som helst! All mat är ganska god när man inte ätit på flera timmar i och för sig....

Till efterrätt blev det smågodis, och som ni säkert vet gillar jag att färg-koordinera så det fick bli tre små skålar med gôtte. Sent på natten ramlade jag i säng efter en lång och intensiv dag.