Vad är väl en bal på... hotellet?

I Söndags skulle brorsan gå på bal så han hade köpt en ny kostym, var nervös och pirrig. Han var skitsnygg (hade väst + hängslen under kavajen). Skitsnygg var även hans bal-dejt Hanna, kolla hur söta dom är! 

I Alingsås är balen en ganska stor grej, det är knökfullt med folk på stan och paren åker i fina gamla amerikanska bilar  innan de kliver ut och svassar igenom folkmassan upp till festen på hotellet. Fler bilder finns på min systers blogg

Jag hade i allafall sällskap av massa vänner men här är Sofia för hon är sötast!

Det roligaste var dock när en stor lokalbuss dök upp mitt bland limousinerna och de gamla bilarna, vi fattade ingenting! Men så var det Marcus och hans dejt som hade hyrt bussen, pimpat den med draperier och hade den helt för sig själva. Så fint att våga göra något som sticker ut!

Efter lång väntan kom äntligen bror och Hanna och precis då kikade solen fram!
Synd att det var så kallt bara, alla tjejer huttrade i deras vackra klänningar

Sedan gick vi runt hotellet och fick syn på Marcus igen, han spexade lite på taket till hotellet och jag blev lite avundsjuk pga vill med klä upp mig och dricka skumpa!

Men mest spexig var nog Simon någon timme senare då vi slagit oss ner på min innergård och han svepte min päls om sig

Jag, Sofia och Simon hade köpt thai och jag åt någon svingod grej med jordnötter. Vi satt ute och pratade om livet i flera timmar innan det blev för kallt och det var dags att säga godnatt. Himla fin söndag! Hade gärna gått om min egen bal som blev mindre lyckad...