Hur man löper asfort i ösregn!

  Man stoppar in hörlurar i öronen, vrider upp volymen på musiken och ökar på takten. Så låter man regnet piska i ansiktet och benen bli sega som deg. Funkar bäst om man är lite arg eller så!

Man stoppar in hörlurar i öronen, vrider upp volymen på musiken och ökar på takten. Så låter man regnet piska i ansiktet och benen bli sega som deg. Funkar bäst om man är lite arg eller så!

Jag måste bara säga som det är - jag har ingen energi kvar. Jag har faktiskt mått ganska dåligt ett tag nu och det blir aldrig riktigt bra. Jag stressar, oroar mig, tvekar och tröttar ut mig själv. Ibland blir livet kanske inte som man tänkt sig och det kan såklart hända alla, men inte mig. Jag brukar ju 100% kontroll! Jag brukar ha tydliga mål, visioner. Jag jobbar hårt, springa fort, har kul längs vägen och försöker sprida energi.  Men det funkar bara inte just nu. Jag måste istället vara tålmodig, vänta ut besked, försöka att inte stressa och inte ha några krav på mig. Men jag har noll motivation till något. Så vi får se hur det blir här med boggen... 

Vad är era bästa tips när ni känner såhär?